Εκτός κινδύνου η Μίνα Αρναούτη: Πώς αντέδρασε όταν θυμήθηκε το τραγικό τροχαίο, τι συνέβη με τους λογαριασμούς της

Σε τι ψυχολογική και νοητική κατάσταση βρίσκεται η Μίνα Αρναούτη μετά το δυστύχημα και τον τραγικό θάνατο του Παντελή Παντελίδη;

Εκτός καταστολής και μηχανικής υποστήριξης βρίσκεται πλέον η Μίνα Αρναούτη, ενώ νοσηλέυεται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο του Ευαγγελισμού.

Σύμφωνα με το youweekly.gr, η Μίνα φαίνεται να συνειδητοποιεί τι έχει συμβεί, θυμήθηκε το δυστύχημα που κόστισε τη ζωή του δημοφιλή τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη και κάθε φορά που ξυπνάει, ξεσπάει σε λυγμούς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κοπέλα είναι σε καλή κατάσταση μνήμης, ενώ θυμάται ακόμα και τους κωδικούς στο λογαριασμό της στο Facebook.

Αναλυτικότερα, η Μίνα Αρναούτη έχει δώσει τον κωδικό του προσωπικού της λογαριασμού στους δικούς της, λέγοντας : «Αυτοί είναι οι κωδικοί μου, πάρτε τους και κλειδώστε τον λογαριασμό μου»

Έτσι κι έγινε. Ο λογαριασμός της Μίνας στο Facebook κλειδώθηκε εδώ και τρεις μέρες, από την ημέρα δηλαδή που η Μίνα για πρώτη φορά ξύπνησε από την καταστολή.

Τώρα πια κανένας (που δεν είναι φίλος της Μίνας Αρναούτη) δεν μπορεί να δει παλαιότερες αναρτήσεις της, δημοσιεύσεις και φωτογραφίες από την προσωπική της ζωή πριν το δυστύχημα με το τζιπ του Παντελή Παντελίδη.

Διαβάστε τι δήλωσε ο πατέρας του Παντελίδη για τον Μάρκο Σεφερλή και το πώς φέρθηκε στον γιο του.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.