Παντελής Παντελίδης – Φρόσω Κυριάκου: Όσα δε γράφουν για τη θυελλώδη σχέση τους

Ποια η αλήθεια για τη σχέση του Παντελή Παντελίδη με την Φρόσω Κυριάκου;

Είναι αλήθεια ότι έχουν γραφτεί πολλά για την σχέση του Παντελή Παντελίδη με την Φρόσω Κυριάκου.

Ο Νάσος Γουμενίδης δίνει τη δικιά του εκδοχή για τη θυελλώδη σχέση τους:

«Την πραγματική διάσταση των γεγονότων ανάμεσα στα δυο αυτά παιδιά την ξέρει καλά και με λεπτομέρειες ένας μόνο άνθρωπος. Ο αδερφός του Παντελή Παντελίδη και βεβαίως η μητέρα του πλέον Αθηνά.

Και θα έχει πολύ ενδιαφέρον κάποια στιγμή αυτοί οι άνθρωποι να μιλήσουν και να πουν όσα γνωρίζουν.

Η αλήθεια είναι πως ο Παντελής είχε μια αδυναμία %8 ofB0Vb}9xpבh;υταίο δίμηνο στην Φρόσω Κυριάκου.

Αυτός ήταν και ο λόγος που έβγαινε μαζί της, περνούσε ώρες μαζί της και οι δυο τους προσπαθούσαν να βρουν έναν κοινό δρόμο για να είναι μαζί.

Οι παρέες στην Γλυφάδα πέρα από τους αστικούς μύθους που υιοθετούν και μοιράζονται στους καφέδες τους, είχαν δει το ζευγάρι πολλές φορές.

Οι μυημένοι ωστόσο κάνουν λόγο για μια πολύ έντονη σχέση που είχε πάθος αλλά και συμπεριφορές που έδειχναν την ανάγκη αναρρίχησης κάποιων στην παρέα.

Σε τέτοιο βαθμό που ο Παντελής Παντελίδης είχε ξενερώσει το τελευταίο διάστημα και είχε «τραβηχτεί». Και το ερώτημα που γεννιέται είναι ένα.

Γιατί εκείνη την ημέρα πήρε τα κορίτσια από την Καλλιθέα μαζί του; Μήπως ο ρόλος της Μυρσίνης ήταν αυτός του διαπραγματευτή;»

Διαβάστε τι έκανε μετά την έξοδο από το νοσοκομείο η Φρόσω Κυριάκου και τι θα ζήταγε ο Παντελής Παντελίδης από τη Φρόσω Κυριάκου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.