Καταθέτει η Μυρσίνη Αρναούτη: Τι λένε για Παντελίδη και ποιος οδηγούσε το τζιπ

Πότε καταθέτει η Μυσρσίνη Αρναούτη για τον Παντελή Παντελίδη;

Πιθανότατα στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα δώσει την πρώτη της κατάθεση στους αξιωματικούς της τροχαίας Ελληνικού η Μυρσίνη (Μίνα) Αρναούτη.

Η 30χρονη Μυρσσίνη Αρναούτη ήταν συνεπιβάτιδα του Παντελή Παντελίδη στο πίσω κάθισμα του μοιραίου τζιπ.

Σχεδόν ένα μήνα μετά το τραγικό δυστύχημα η 30χρονη Μυσρσίνη Αρναούτη θα περιγράψει στους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. όσο θυμάται από τις τελευταίες ώρες πριν το τροχαίο αλλά και τα τελευταία δευτερόλεπτα προτού το αυτοκίνητο ανατραπεί και ο χρόνος σταματήσει…

Η νεαρή φίλη του Παντελή Παντελίδη νοσηλευόταν για πολλές ημέρες σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» και αποσωληνώθηκε μόλις την περασμένη Τρίτη.

Η 30χρονη Μυσρσίνη Αρναούτη, σύμφωνα με τα δεδομένα που υπάρχουν μέχρι τώρα, καθόταν στα πίσω καθίσματα του τζιπ και μάλιστα ήταν η μόνη που φορούσε ζώνη ασφαλείας.

Ποιος οδηγούσε το μοιραίο τζιπ;

Εντωμεταξύ αξιωματικοί της Τροχαίας αναφέρουν ότι δεν προκύπτει αυτό που συζητούνταν ιδιαίτερα τις τελευταίες ημέρες, ότι δηλαδή ενδέχεται ο Παντελής Παντελίδης να μην καθόταν στη θέση του οδηγού του τζιπ.

Αντιθέτως από τις μέχρι τώρα έρευνες προκύπτει ακριβώς το αντίθετο, ότι οδηγούσε ο άτυχος τραγουδιστής, ωστόσο τα αποτελέσματα των εξετάσεων DNA θα δώσει τις τελικές απαντήσεις.

Διαβάστε ποια ήταν τα πρώτα λόγια της Μυρσίνης Αρναούτη και τι σχέση έχει η Μυρσίνη Αρναούτη με την πρώην Παντελίδη, Μαρία Γεωργακάκη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.